ΔΕΥΑ Πάρου

Είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε την πρόσφατη σύμβαση της Renel με τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Άρδευσης Πάρου για την διεξαγωγή Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη σε 14 αντλιοστάσια στο νησί.

Αυτό το έργο έχει ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την καλή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού της Πάρου. Η Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη θα διασφαλίσει ότι όλα τα αντλιοστάσια συμμορφώνονται με τις αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας και κανονισμούς, διασφαλίζοντας την ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία τους.
Χωρίς σωστά συντηρημένα αντλιοστάσια, ο βιολογικός καθαρισμός δεν θα λειτουργεί αποτελεσματικά, οδηγώντας σε περιβαλλοντική ρύπανση και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών.

Παρόλο που οι μηχανικοί μας θα ήθελαν ίσως να περάσουν τις διακοπές τους στην πανέμορφη Πάρο, η αφοσίωσή τους στην ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος τους οδήγησε στο νησί για να φέρουν εις πέρας αυτό το σημαντικό έργο.
Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία και η τεχνογνωσία της Renel θα διασφαλίσουν την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, συμβάλλοντας σε ένα πιο υγιεινό και βιώσιμο μέλλον για την Πάρο.