ΣΤΑΜΟΣ ΑΕ

📍 Βόλος, Θεσσαλία, Ελλάδα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Ζύμη Στάμος για την προμήθεια και εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος (PV) 250 kWp στην οροφή του εργοστασίου τους!

Η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1988 και είναι μια από τις πιο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στον τομέα των κατεψυγμένων προϊόντων αρτοποιίας στην Ελλάδα.

Αυτό το έργο είναι ένα σημαντικό βήμα προς ένα πιο πράσινο μέλλον για τον Στάμο και το περιβάλλον. Αξιοποιώντας τη δύναμη του ήλιου, η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. θα μειώσει σημαντικά την εξάρτησή τους από συμβατικές πηγές ενέργειας, οδηγώντας σε:

🔸 Χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα: Το ηλιακό σύστημα θα παράγει καθαρή ενέργεια, μειώνοντας τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου του ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. και συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

🔸 Μειωμένο κόστος ενέργειας: Η ηλιακή ενέργεια είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για την τροφοδοσία των λειτουργιών της ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε., που οδηγεί σε μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση πόρων.

🔸 Αυξημένη ενεργειακή ανεξαρτησία: Η ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε. θα εξαρτάται λιγότερο από το δίκτυο, διασφαλίζοντας μεγαλύτερο έλεγχο στις ενεργειακές τους ανάγκες.

 

H Renel είναι περήφανη που είναι μέρος αυτής της πρωτοβουλίας. Μαζί με την ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε., ανοίγουμε το δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τη βιομηχανία τροφίμων.